maanantai 30. huhtikuuta 2012

Mutku, eiku, emmää, miksi....

Narinaa ja marinaa ei voi välttää, vaikka asiat ja syyt yrittäisi esittää selkeästi :). Tällä kirjoituksellä yritän niitä vähentää.

Jos lähdet mukaan, ymmärräthän, että valmiit työt on raportoitava? Miksi? 
Sen takia, että kaikki voisivat ihailla tekemiäsi töitä! Jos "piilotat" ne jonnekin blogisi syövereihin etkä sano mitään, kuinkas minä ja muut sitten tiedetään, oletko ehtinyt jotain tehdä tempauksen aikana? Mulla ei ole aikaa alkaa haeskella kaikkien blogeista, Novitan Neulomosta ja Ravelrystä tietoja valmistuneista töistä. 
Mä käytän sen ajan mieluummin vaikka virkkaamiseen. Jos raportointi on mielestäsi ajan haaskausta, sinun ei ole suinkaan pakko lähteä mukaan. Tämä on 100% vapaaehtoinen tempaus.

Emmää halua lisätä nappia blogiini, miksi mun pitää?
Pakottaa en voi, mutta suosittelen lämpimästi napin lisäämistä. Sillä saadaan tempaukselle mainosta ja kenties lisää osallistujia. Mä lisään linkin blogiisi, kun ilmottaudut mukaan, miksi sinä et siis laittaisi nappia? Jos et osaa linkittää nappia, laita linkki normaalina tekstinä tempauksen etusivulle (http://kesavirkut2012.blogspot.com) vaikka napin alle.

Pitääkö jokainen valmistunut työ raportoida yksitellen? 
Voit raportoida yhden kerrallaan tai vaikka kaikki 12 yhdellä kertaa. Ihan, miten sinulle parhaiten sopii. 

Novitalla bloggaavat:
Muista laittaa raporttiin myös se päivämäärä, jolloin olet työstä blogannut. Kävijät löytävät tällöin ko. työn helpommin. Muuten se hautautuu jonnekin blogin syövereihin, kun Novitalla ei voi tehdä suoraa linkkiä.


Nämä aiheet mulle tuli näin ensalkuun mieleen. Lisäilen uusia, jos ja kun on tarvetta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti