maanantai 30. huhtikuuta 2012

Mutku, eiku, emmää, miksi....

Narinaa ja marinaa ei voi välttää, vaikka asiat ja syyt yrittäisi esittää selkeästi :). Tällä kirjoituksellä yritän niitä vähentää.

Jos lähdet mukaan, ymmärräthän, että valmiit työt on raportoitava? Miksi? 
Sen takia, että kaikki voisivat ihailla tekemiäsi töitä! Jos "piilotat" ne jonnekin blogisi syövereihin etkä sano mitään, kuinkas minä ja muut sitten tiedetään, oletko ehtinyt jotain tehdä tempauksen aikana? Mulla ei ole aikaa alkaa haeskella kaikkien blogeista, Novitan Neulomosta ja Ravelrystä tietoja valmistuneista töistä. 
Mä käytän sen ajan mieluummin vaikka virkkaamiseen. Jos raportointi on mielestäsi ajan haaskausta, sinun ei ole suinkaan pakko lähteä mukaan. Tämä on 100% vapaaehtoinen tempaus.

Emmää halua lisätä nappia blogiini, miksi mun pitää?
Pakottaa en voi, mutta suosittelen lämpimästi napin lisäämistä. Sillä saadaan tempaukselle mainosta ja kenties lisää osallistujia. Mä lisään linkin blogiisi, kun ilmottaudut mukaan, miksi sinä et siis laittaisi nappia? Jos et osaa linkittää nappia, laita linkki normaalina tekstinä tempauksen etusivulle (http://kesavirkut2012.blogspot.com) vaikka napin alle.

Pitääkö jokainen valmistunut työ raportoida yksitellen? 
Voit raportoida yhden kerrallaan tai vaikka kaikki 12 yhdellä kertaa. Ihan, miten sinulle parhaiten sopii. 

Novitalla bloggaavat:
Muista laittaa raporttiin myös se päivämäärä, jolloin olet työstä blogannut. Kävijät löytävät tällöin ko. työn helpommin. Muuten se hautautuu jonnekin blogin syövereihin, kun Novitalla ei voi tehdä suoraa linkkiä.


Nämä aiheet mulle tuli näin ensalkuun mieleen. Lisäilen uusia, jos ja kun on tarvetta.Lähde mukaan!

Ensin oli neulominen, sitten virkkaus vei mut mennessään lähes kokonaan :). Sen kunniaksi kokeilen virkkaustempausta, toivottavasti haluat lähteä mukaan.

Tämä ei ole kilpailu, palkintoja ei jaeta eikä risuja :). Joitain sääntöjä sen sijaan on, jotta kaikki olisivat mukana vähintään samanlaisella työmäärällä - kun puhutaan langankulutuksesta.

Tarkoitus on pitää hauskaa, joten liikaa ryppyotsailu pyritään pitämään kaukana ;).

Tarkoitus:
Aloita ja tee valmiiksi 12 uutta työtä aikavälillä 1.6. - 30.9.2012.
Jokaisen työhön on käytettävä lankaa vähintään 50 grammaa TAI 200 metriä. Settejäkin voi tehdä. Jos yksi työ ei täytä minimivaatimusta, voit tietenkin tehdä toisen (kolmannen, neljännen...) työn samaan satsiin. Silloin nämä lasketaan yhdeksi työksi.

Muutama esimerkki / poikkeus: Jos teet esimerkiksi tiskirättejä/-kukkia tai (huovutettuja) patalappuja (paksusta langasta), vastaa kolme (3) tiskirättiä tai patalappua yhtä työtä. Yleensä yllämainitut ovat suht nopeita ja helppoja tehdä, siksi tämä poikkeus.

Napit:
Nappaa mukaasi yksi oikealla olevista napeista. Tallenna se ensin omalle koneellesi, älä linkitä suoraan täältä. Lisää nappi blogiisi tai kotisivuillesi ja linkitä osoitteeseen http://kesavirkut2012.blogspot.com 


Haluatko mukaan?
Lähetä nimimerkkisi ja blogisi osoite sähköpostilla osoitteeseen kesavirkut2012@gmail.com viimeistään 30.5.2012.

Haluatko mukaan, mutta sinulla ei ole blogia eikä kotisivuja?
Ei ole ongelma :). Lähetä sähköpostilla kuva valmistuneesta työstäsi, muista mainita myös nimimerkkisi. Kuvan lähettämisen sijaan voit lähettää linkin myös Ravelryyn (sivulle, jossa työstä on kuva) tai Novitan Neulomoon (niinikään sivulle, josta työstä on kuva).

Valmistuneiden töiden seuranta/raportointi:
Kun olet saanut työn valmiiksi, lähetä sähköpostilla nimimerkkisi ja suora linkkaus blogisi postaukseen. Jos sinulla ei ole blogia, lähetä sähköpostilla kuva valmistuneesta työstäsi, muista mainita myös nimimerkkisi. Kuvan lähettämisen sijaan voit lähettää linkin myös Ravelryyn (sivulle, jossa työstä on kuva) tai Novitan Neulomoon (niinikään sivulle, josta työstä on kuva).

Novitalla bloggaavat:
Muista laittaa raporttiin myös se päivämäärä, jolloin olet työstä blogannut. Kävijät löytävät tällöin ko. työn helpommin. Muuten se hautautuu jonnekin blogin syövereihin, kun Novitalla ei voi tehdä suoraa linkkiä.